Zeer succesvol paasweekend voor de Keukenhof

Paasweekend succesvol

Meer dan honderdduizend bezoekers bezochten dit jaar tijdens de paasdagen het bloemenpark. De directeur van Keukenhof is zeer tevreden over het aantal bezoekers. De bezoekers kwamen vooral uit Nederland en Duitsland. Dit jaar legt Keukenhof nog meer nadruk op de thuismarkt en gezinnen. Het was daarom dan ook naast het mooie weer, een geslaagd paasweekend.

Vincent van Gogh bloemen

Keukenhof 2014

Dit jaar staat thema Holland centraal met tentoonstellingen over de geschiedenis van de tulp. In 2013 zijn er bloembollen geplant voor een spectaculaire bloemenmozaiek van Amsterdamse grachtenpanden. Het is zeker de moeite waard om dit te gaan bekijken. Het mozaiek is geplant met 60.000 tulpen en muscari’s.

Activiteiten

Keukenhof 2014 biedt verschillende activiteiten aan en er is dus genoeg te beleven in en rondom het park. U kunt bijvoorbeeld fietsen in de omgeving of een boottocht maken met een fluisterboot en heerlijk genieten van de eindeloze bollenvelden. Wilt u leren fotograferen in de kleurrijke Keukenhof? Dan is een fotografie-workshop misschien iets voor u! Naast de genoemde activiteiten is er ook een mogelijkheid om een vlucht te boeken over het park.

Maar als u gewoon een rondleiding wilt om meer te weten te komen over de tuinen, de bloemen, planten, gebouwen en de historie van de Keukenhof, dan is dit ook mogelijk. De rondleiding is gratis en vertrekt elke dag om 14:00 uur.

Komende evenementen

Er staat nog veel op het programma voor Keukenhof 2014 en het is zeker de moeite waard voor alle tuinliefhebbers om dit te gaan bekijken. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 24-04-2014 Tulpdoop 100% NL door de Toppers
  • 26/27-04-2014 Smaak van Keukenhof
  • 29-04-2014 Suske & Wiske op Keukenhof
  • 03-05-2014 Bloemencorso
  • 10-05-2014 Romantiek op Keukenhof
Rate this post